Käsityöpaja Paula

- Yläkemijokelaista kädentaitoa ja yhteistyötä

Käsityöpaja Paula sijaitsee Vanttauskoskella infopiste Siulan seinänaapurina. Paja toimii Yläkemijoen käsityöläisten myyntipisteenä, työtilana ja kohtaamispaikkana. Myytävien tuotteiden lisäksi Paulassa voi kutoa mattoja ja poppanoita, ommella koneella tai kokoontua yhteisiin tilaisuuksiin. Pajan synty ja toiminta on Yläkemijoen kädentaitonaisten yhteistyön ja talkoohengen voimannäyttö, jossa korostuu innovatiivinen ja uudenlainen kylätoiminta.

Paula –tuotteet ovat paikallisia ja käsintehtyjä,  joista löytää yksilöllisiä tuotteita lahjaksi, tuliaiseksi, matkamuistoiksi tai omaksi iloksi ja hyödyksi. Pajassa on myynnissä mm. lapasia, villasukkia, poppanoita, keramiikkaa, kaulahuiveja, pipoja, koriste-esineitä, koruja ja räsymattoja sekä paljon muuta mielenkiintoista ja mukavaa.

Yläkemijoen kädentaitajat ovat olleet mukana Arctic Label 2 - Jokivarsilta markkinoille –hankkeessa, jonka tavoitteena on ollut paikallisten materiaalien hyödyntäminen ja tuotekehittäminen sekä uusien myyntikanavien etsiminen.

-TERVETULOA OSTOKSILLE TAI MUKAAN TOIMINTAAN-

tontut pienennetty

Rovaniemi Yläkemijoki - Aluelautakunta ©2013   |  Kirjaudu sisään